Свържете се с нас

Имате въпрос или желате да направаите поръчка? Ние обещаваме да се свържем с Вас в рамките на един работен ден.

стрелка дясно
стрелка дясно
стрелка дясно
стрелка дясно

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

фирма-бг златно лого
01
Телефон
0886 666 996
02
pitai@firma-bg.COM
~
Общи Условия
У

ебсайтът www.firma-bg.com е собственост и се управлява от БГФирма ЕООД. Настоящите общи условия представляват споразумение между Вас (като потребител и/или посетител) и БГФирма ЕООД ЕИК 205952803 със седалище гр. София, р-н Възраждане, ул Братя Миладинови 12, относно продуктите и услугите , достъпни на или чрез www.firma-bg.com.

Ползването на услугите и продуктите, достъпни чрез интернет сайта www.firma-bg.com, са достъпни, единствено и само при приемане на настоящите общи условия, регламенти и клаузи в настоящият документ.

При несъгласие с общите условия или ако нямаш навършени 16 години, услугите и продуктите предлагани от БГФирма ЕООД чрез интернет сайта www.firma-bg.com не трябва да се използват.

Услуги и продукти предлагани чрез интернет сайта www.firma-bg.com.

Услугите и продуктите предлагани чрез интернет сайта www.firma-bg.com са предназначени за подпомагане и развитие на бизнеса в България. За всички услуги, ползвателят в ролята си на потребител може да се възползва от всички права уредени в Закона за защита на потребителите.
Всички платени услуги и продукти достъпни чрез интернет сайта www.firma-bg.com се предоставят след авансово плащане на цената.
Адвокатските услуги, достъпни чрез интернет сайта www.firma-bg.com са субект на регулация по Закона за адвокатурата, Етичния кодекс на адвоката, Наредба 1 от 09.07.2004 за минималните размер на адвокатските възнаграждения, както и решенията на Висшия адвокатски съвет.
БГ Фирма ЕООД не отговаря за загуби и вреди във връзка с използването на интернет сайта www.firma-bg.com, или който и да е интернет сайт, водещ до интернет сайта www.firma-bg.com в следствие на техническа неизправност на интернет платформата, както и вреди в следствие на грешка или неточност в съдържанието на интернет сайта.
Цени, такси, начин на плащане, жалби и връщане на пари.
Всяка цена, посочена на интернет сайта www.firma-bg.com, или договорена със съответният специалист за предоставяне на конкретна услуга или продукт трябва да бъде заплатена предварително.
Услуги или продукти, които не са заплатени в пълният размер от посочената или договорена цена няма да бъдат предоставени до момента на заплащане.
Изключение са услугите и продукти предоставени безплатно от интернет сайта www.firma-bg.com.

При регистрация на фирма по ЗДДС е необходимо да бъдат предоставени предварително договор за наем и договор за счетоводни услуги заедно с необходимите документи за регистрация пред Търговският регистър.

БГФирма ЕООД приема единствено и само заплащания за услуги и продукти предоставяни чрез интернет сайта www.firma-bg.com по банков път чрез превод по сметка.
За всички платени услуги и продукти, предоставяни чрез интернет сайта www.firma-bg.com се дължи авансово плащане.
Отказ от услуга е възможен до момента, в който услугата е започнала да се изпълнява от страна на БГФирма ЕООД чрез интернет сайта www.firma-bg.com. не подлежи на възстановяване на заплащането.
Изключение, са случаите на допълнително договаряне или промяна на условия или продукт.
Всеки отказ от заявена услуга трябва да бъде изпратен в писмен вид на имейл адреса предоставен на www.firma-bg.com.
В случай на възстановяване на сума, същата ще бъде възстановена в рамките на 30 - дневен срок от потвърждение за възстановяване, като ще бъдат удържани 20% от сумата за покриване на такси.
Всички суми се възстановяват единствено и само по банков път.

В случай на допусната грешка от страна на БГФирма ЕООД за услуга или продукт, заявени чрез интернет сайта www.firma-bg.com,  БГФирма ЕООД  ще  възстанови  сумата в пълен размер.

БГФирма ЕООД разглежда жалби, оплаквания и рекламации свързани с услуги и продукти предоставени чрез интернет сайта www.firma-bg.com единствено и само в писмена форма, изпратени на имейл адрес  pitai@firma-bg.com.
Всички жалби, оплаквания и рекламации ще бъдат разгледани в разумен срок и на подателя ще бъде изпратен отговор, съдържащ решение по казуса.
Рекламации поради грешка на БГФирма ЕООД се удовлетворяват незабавно.

Допълнения и промени на общите условия

БГФирма ЕООД си запазва правото да прави промени в настоящите обши условия за използване на услуги и продукти предоставяни чрез интернет сайта www.firma-bg.com.
Всички промени влизат в сила веднага. Всеки потребител има правото да преустанови използването на услугите и продуктите предоставяне от БГФирма ЕООД чрез интернет сайта www.firma-bg.com, в случай на несъгласие с общите условия или направените промени.
Всяка промяна на общите условия влиза в сила веднага, без изрично уведомление.

разделителна линияразделителна линия

Свържете се с нас за да получите детайлна информация на предлаганите услуги, цени и начин на работа. Консултацията с нас е напълно безплатна.

При натискане на „Приемам“ Вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване навигацията в сайта, анализиране използването на сайта и да подпомогнете нашите маркетингови усилия. За повече информация посетете
''Управление на лични данни''.
фирма-бг лого разположена в златен кръг
Отдел Грижа за Клиента
бутон за затваряне
Отдел Грижа за Клиента
Здравейте,
С какво можем да Ви бъдем полезни днес?
whatsapp символ
Започни Whatsapp Чат
whatsapp символ