ClickCease

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво е ЕИК?

Съкратено е от единен идентификационен код и представлява 9 цифрен код, който е уникален за всеки търговец (ет, еоод, ад и т.н.). генерира се при първоначалното вписване на търговеца и не се променя до заличаването му.

Кога ще е готова фирмата ми?

Най-краткият срок е 2 дни. Ако ни върнете документите в деня на създаването им, фирмата може да се впише на следващия работен ден.

Кога ще се отрази промяната на фирмата ми?

Срокът за отразяване на промените в търговския регистър е до 5 работни дни след изпращане на готовите документи обратно към нас.

Трябва ли да сканирам документите преди да ги изпратя?

Препоръчително е, но ако нямате възможност може да ги снимате със смартфон.

Колко е държавната такса?

За първоначална регистрация на ЕООД/ООД е 55 лв. За ЕТ е 15 лв. За промяна е 15 лв, освен ако не се променя и размера на капитала, тогава се увеличава на 30 лв. За обявяване на актове и за вписване на нови обстоятелства за първи път е 20 лв.

Как да разбера дали фирмата ми е готова?

На долния линк трябва да изберете търсене на юридическо лице и там да напишете името на фирмата.

Как мога да платя държавната такса и хонорара?

Повечето клиенти избират услугите на easypay, понеже са най-достъпни. Друга част използват мобилните приложения на банките. може и с вносна бележка в банка.

Връзка с нас
имате въпроси?
Изпратете ни имейл и ние ще се свържем с Вас.
СВЪРЖИ СЕ С НАС
24/7 support badgechecked by lawyer badgemoney back guaranteed badge
Ние използваме бисквитки, за персонализация на реклами, да предоставим функции на социалните мрежи и да анализираме трафика на нашия сайт. Също така споделяме информация за вашия начин на използване на нашия сайт с нашите партньори в социалните мрежи, рекламните компании и анализаторите. Чрез натискането на "Приемам", вие се съгласявате със запазването на бисквитки на вашето устройство. За повече информация, моля разгледайте ''Управление на лични данни''