ClickCease
Фирмени промени

Когато се наложи да правим промени на нашата фирма

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ФИРМЕНИТЕ ПРОМЕНИ

Бизнеса е динамична сфера и много често се налага да се правят промени, свързани с данните на вашата фирма.

Когато регистрирате фирма, в Търговския регистър се отразяват определени обстоятелства - име на фирмата, седалище и адрес на управление, предмет на дейност, управител и съдружници както и капитал и неговото разпределение. В зависимост от нуждите на фирмата, обстоятелствата могат да се променят. На практика всички данни на фирмата могат да бъдат променени без издаденият при първоначалната регистрация ЕИК номер.

Реално може да смените името на фирмата, седалището и адреса, предмета на дейност. Можете да добавите или смените управител, както и да намалите или увеличите капитала на дружеството. Също може да смените вида на фирмата от ЕООД да стане ООД , като добавите съдружник, както и от ООД да стане ЕООД, ако остане само един собственик.

За да се осъществят промените, е необходимо да се следват законовите стъпки и разпоредби. Всяка промяна се подава към Търговския регистър чрез съответното заявление, заедно с необходимите за целта документи.

За да си спестите време и нерви, нашите специалисти са изцяло на ваше разположение, за да ви помогнат с процеса. За Ваше улеснение, може да се свържете с нашите специалисти на телефон 0895 123 124, или да се запознаете с процеса на работа ТУК.